Страницы

Як вибрати для себе ідеальний блокнот? Кілька секретів від Gifty! Частина 1

Не залежно від того, які нові гаджети з’являються, які електронні додатки для записів нам пропонують, ми все одно не відмовляємось від справжніх «живих» блокнотів. А бренди, тим часом, розробляють для нас усе більш функціональні та оригінальні блокноти на будь-який смак. Аби розібратися в усій різноманітності і швидше знаходити саме той ідеальний блокнот ми і написали цю статтю.

Блокнот у клітинку. Це найпопулярний варіант записника. Його зручно використовувати як і для запису тексту, так і для цифр, робити таблички, стовпчики та складати списки. Школярам, студентам, людям, робота яких пов’язана з аналітикою та фінансами, ми радимо обирати блокноти саме з таким наповнення. Розмір клітинки повинен відповідати вашому почерку.

Блокнот у лінійку. Такий блокнот знайомий нам ще зі школи. Він стає в нагоді тоді, коли потрібно часто та багато робити поміток, писати на ходу, сторінки не перевантажені вертикальним лінуванням. Як ми помітили, його часто обирають люди з гуманітарним складом розуму.

Блокнот із чистими сторінками. Він ідеальний для творчих натур, адже нічим не обмежує фантазію. Немає полів, жодних ліній, пиши хоч по діагоналі, клей стікери та картинки. Зазвичай, у таких блокнотах папір має більшу товщину, аніж у інших, що дозволяє в них малювати. Be сreative!

Блокнот у крапку трапляється доволі рідко. Його, зазвичай, обирають люди з технічними спеціальностями. Це ідеальний варіант для дизайнерів, математиків, всіх, хто обожнює геометричні фігури та мислить не стандартно. А ще в ньому зручно грати, згадайте з дитинства морський бій, трикутники, хрестики нулики і т. д.

У нашій крамничці душевних подарунків Gifty можна знайти блокноти у клітинку, з чистими сторінками, на спіралі, на скобі та з відривними аркушами. А вже зараз наша команда працює над новою колекцією. В наступній статті ми розкажемо про тематичні блокноти, планери та органайзери.


Комментариев нет:

Отправить комментарий