Страницы

Рецепт тірамісу від Gifty

Ідеальна альтернативна морозиву у цю спеку - прохолодний італійський десерт ТІРАМІСУ. Ділимось нашим улюбленим рецептом :)

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • 500 г вершкового сиру маскарпоне, 
  • 4 яйця,
  • 5 ст. л. цукрової пудри, 
  • 300 мл холодного міцного еспресо, 
  • 1 стакан солодкого вина Marsala (можна замінити кількома ложками коньяку або рому) 
  • 200 г готових савоярді (печиво дамські пальчики). 


1. Збити білки в дуже міцну піну (до високих піків) з двома столовими ложками цукрової пудри.
2. Жовтки розтерти до білого кольору з залишком цукрової пудри. Додати до них маскарпоне і добре розмішати.
3. Збиті білки порціями додавати в крем і обережно перемішувати.
4. Холодний еспресо змішати з алкоголем. Кожне печиво занурити на 5 секунд в кавову суміш і покласти в форму.
5. На шар савоярді викласти половину крему, а зверху покласти другий шар печива, просочених кавою.
6.Викласти крем, що залишився.
7. Прикрасити за бажанням какао або шоколадом.

Смачного! Більше класичних рецептів, таблички з корисною інформацією ви завжди знайдете у нашому Cook book!




Комментариев нет:

Отправить комментарий