Ідеальна альтернативна морозиву у цю спеку - прохолодний італійський десерт ТІРАМІСУ. Ділимось нашим улюбленим рецептом :)
ІНГРЕДІЄНТИ:
1. Збити білки в дуже міцну піну (до високих піків) з двома столовими ложками цукрової пудри.
2. Жовтки розтерти до білого кольору з залишком цукрової пудри. Додати до них маскарпоне і добре розмішати.
3. Збиті білки порціями додавати в крем і обережно перемішувати.
4. Холодний еспресо змішати з алкоголем. Кожне печиво занурити на 5 секунд в кавову суміш і покласти в форму.
5. На шар савоярді викласти половину крему, а зверху покласти другий шар печива, просочених кавою.
6.Викласти крем, що залишився.
7. Прикрасити за бажанням какао або шоколадом.
Смачного! Більше класичних рецептів, таблички з корисною інформацією ви завжди знайдете у нашому Cook book!
ІНГРЕДІЄНТИ:
- 500 г вершкового сиру маскарпоне,
- 4 яйця,
- 5 ст. л. цукрової пудри,
- 300 мл холодного міцного еспресо,
- 1 стакан солодкого вина Marsala (можна замінити кількома ложками коньяку або рому)
- 200 г готових савоярді (печиво дамські пальчики).
1. Збити білки в дуже міцну піну (до високих піків) з двома столовими ложками цукрової пудри.
2. Жовтки розтерти до білого кольору з залишком цукрової пудри. Додати до них маскарпоне і добре розмішати.
3. Збиті білки порціями додавати в крем і обережно перемішувати.
4. Холодний еспресо змішати з алкоголем. Кожне печиво занурити на 5 секунд в кавову суміш і покласти в форму.
5. На шар савоярді викласти половину крему, а зверху покласти другий шар печива, просочених кавою.
6.Викласти крем, що залишився.
7. Прикрасити за бажанням какао або шоколадом.
Смачного! Більше класичних рецептів, таблички з корисною інформацією ви завжди знайдете у нашому Cook book!
Комментариев нет:
Отправить комментарий