Страницы

Новорічна колекція

Дарувати подарунки, мабуть, не менш приємно, ніж отримувати їх, але іноді важко знайти в одному місці подарунки для різних людей, тому ми зробили зимову колекцію душевних подарунків Gifty в різних стилях.

Зимова колекція в стилі Green Forest: подарунки, які налаштовують на зимову казку, пряники, зустрічі з друзями, катання на ковзанах, шкарпеточчки з подарунками та інші приємності. У цій серії ви знайдете нотатники, чашки і пакувальний папір з малюнками Даші Левчук.


Зимова колекція в стилі Yappi для тих, хто цінує мінімалізм і стриманість, у всьому шукає сенс. У цій серії ми зробили чашки і блокноти з цитатами Стіва Джобса і Пабло Пікассо про досягнення цілей, мистецтво, межі можливого. Леттерінг і малюнки розробила Віта Лопухіна.



Зимова колекція в стилі Green Country: чашки для чаю, в які, будь-що, поспішають потрапити шматочки Цукру та Лимон. А ще великі та маленькі блокнотики з філософсим надписом Сapre Diem, що з латинської означає "Не прогав момент"! Зовсім скоро, з 18 грудня, з'явиться мемо-гра на різдвяну тематику, яка зробить вечора в колі сім'ї та друзів особливо цікавими.


Сподіваємося, наші зимові блокноти і горнятка створять вам сніговий настрій, додадуть ведмежого спокою і у вас буде ідеальний новий рік 2015, в якому, ви вийдете за намальовані вами межі можливого і використаєте момент, щоб перейти на новий рівень життя!

Ознайомитися з новорічною колекцією ви можете ТУТ.

Чекаємо вас за новорічними подарунками в Gifty.in.ua. Безкоштовна доставка в офіси мережі Green Forest, Yappi, Green Country.


Зверніть увагу, замовлення ми приймаємо до 25.12!

Комментариев нет:

Отправить комментарий