Страницы

Топ 6 ідей на літні канікули для батьків та їх дітей!

Канікули вже у розпалі, якщо ваша малеча лишилась з вами у місті, ось кілька дітей, як урізноманітнити її дозвілля )

  • Збирайте все літо разом гербарій. Заведіть вдома альбом або журнал та кожного разу, вибираючись на прогулянку, шукайте нові рослини, роздивляйтесь їх, дізнавайтесь назви, а листя та суцвіття приносьте додому та сушіть. У вас виникне ціла літня колекція. 
  • Влаштуйте дитині квест. Ви можете по-новому подивитись на улюблену вулицю, район. Складіть мапу з завданнями для дитини та вирушайте з нею на квест. Гарно, якщо ви залучите й інших членів родини, які разом з дитиною будуть щось розгадувати. Для цієї пригоди найкраще підійде ранок. 
  • Вигадайте меню та приготуйте разом з дитиною вечерю. Нехай ваш малюк сам вигадає, чим хотів би повечеряти. В меню має бути закуска, основна страва та десерт. Після складання, випишіть усі необхідні продукти на окремий аркуi та сходіть разом на ринок. Доручайте дитині найважливішы процеси, а самі лише допомагайте. Така вечеря дитині запам'ятається надовго. 
  • Влаштуйте фотозйомку. Ви можете звернутись до професійного фотографа, який збереже на світлинах вашу прогулянку містом, сімейний пікнік в ботанічному саду. Або пограти - самим уявити себе в ролі фотографів, продумати місце зйомки, одяг та фотографувати один одного в різних кумедних образах. 
  • Запустіть повітряного змія. Ви можете разом сконструювати повітряного змія або купити вже готову модель. Для цієї гри найбільше підійдуть місця з відкритим простором та вітряний день. Запускати повітряного змія не складно, проте дуже цікаво. 
  • Заведіть сімейний щоденник у який разом з дитиною записуйте усі пригоди, які будуть траплятись впродовж цих 3 місяців. У такому блокноті ви можете грати, малювати, вигадувати свої традиції та складати календар родинних свят. Такий блокнот є в нашій крамничці тут http://goo.gl/Ub9Ff8 

А як проводять канікули ваші діти? Чекаємо ваші розповіді коментарями! )


Комментариев нет:

Отправить комментарий