Страницы

Нам потрібна ваша підтримка!

Сьогодні ми дізнались, що попали у фінал конкурсу від універмагу ЦУМ. Серед 88 інших брендів журі обрало нас у 10ку. Для нас це означає, що є люди, яким близька філософія нашого бренду. Що є люди, які люблять каліграфію та мінімалізм настільки ж сильно, як і ми. Що робота нашої маленької команди не марна і її помічають. Що стає ще більше людей, яких наша продукція надихає та мотивує. Якщо ви один з них, то просимо підтримати нас у фіналі та проголосувати на сайті ЦУМу тут: http://contest.tsum.ua/. Наш бренд представлений в категорії Аксесуари та сувеніри.

На кону - торгівельна точка у новому універмазі, а це означає, що ми станемо ще ближче до вас і зможемо робити ще більше душевних подарунків ) Обійми від наших дівчат усім, хто проголосує та зробить репост. Любимо вас!

Якщо у вас не з'являється одразу після авторизації кнопка - зайдіть на головну та знайдіть нас в категорії Аксесуари та сувеніри.

P.S. голосувати можна і з ВК і з ФБ, треба двічі авторизуватись :)

Для голосування з мобільних пристроїв необхідно виконати такі дії: 
1. Перед тим як голосувати на сайті, необхідно авторизуватися у Facebook через браузер мобільного пристрою, у якому відкрито сайт; кнопка авторизації на сайті розташована у верхньому правому кутку екрану.
2. Після натискання кнопки авторизації необхідно її підтвердити у вікні у Facebook.
3. Для голосування за проект необхідно перейти на його сторінку, після чого натиснути на кнопку «Меню», й у відкритому поп-ап вікні натиснути кнопку «Проголосувати».

Переможці конкурсу, продукція яких буде продаватися в ЦУМі на пільгових умовах, стануть відомі 11 липня 2016 року.



Комментариев нет:

Отправить комментарий